Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

H ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος πτηνοτροφικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα εμπιστεύεται την Entersoft

Η ΠΙΝΔΟΣ είναι ο  μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος συνεταιρισμός της χώρας στον κλάδο της πτηνοτροφίας με ιστορία 60 χρόνων, με δικό της δίκτυο διανομής που προωθεί καθημερινά προϊόντα της σε 7.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πάνω από 500 μέλη-συνεταίρους παραγωγούς κτηνοτρόφους, με πάνω από 1.200 εξειδικευμένους εργαζόμενους και υπερσύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις,

Η επιλογή της Entersoft στηρίχθηκε στη φήμη και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας, βάσει και του εκτεταμένου πελατολογίου της στον κλάδο. Τα συστήματα Entersoft CRM/SFA & Merchandising θα υλοποιηθούν μέσα στο 2020, υποστηρίζοντας σταδιακά όλους τους agents και παρέχοντας στην ΠΙΝΔΟΣ αξιόπιστη, ενοποιημένη πληροφόρηση για όλα τα σημεία διανομής σε πραγματικό χρόνο, με σκοπό την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας.

Το έργο αυτό εδραιώνει περαιτέρω την κυριαρχία της Entersoft στην αγορά του τροφίμου και γενικότερα της διατροφικής αλυσίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!