Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογική αρθρογραφία

Forin.gr Essentials Η νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος μισθωτών - συνταξιούχων με το ν. 4646/2019. Αναλυτικοί Πίνακες

Η στήλη του Forin.gr “Essentials” στοχεύει στην ανάδειξη σημαντικών θεμάτων μέσω της παρακολούθησης σε δυναμικό χρόνο της φορολογικής νομοθεσίας. Ειδικότερα, μέσα από τη στήλη αυτή επιδιώκουμε την αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση των συνδρομητών του Forin.gr για σημαντικές μεταβολές που επέρχονται με πρόσφατους νόμους σε όλο το εύρος της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr.

Η στήλη Forin.gr Essentials είναι γενικά διαθέσιμη αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Forin.gr. Ειδικά το σημερινό άρθρο είναι προσβάσιμο από το σύνολο των επισκεπτών του Forin.gr. Μάθετε περισσότερα για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr εδώ.
Χρησιμοποιήστε την ειδική εφαρμογή του Forin.gr για τον υπολογισμό του φόρου εισοδήματος από μισθωτή εργασία, συντάξεις και επιχειρηματική δραστηριότητα βάσει της νέας κλίμακας πατώντας εδώ.

Στη σημερινή στήλη εστιάζουμε στην ενημέρωσή σας για τις μεταβολές που επήλθαν στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος αναφορικά με τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος από μισθωτή εργασία, συντάξεις και επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!