Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΣΕΒ Συνάντηση εργασίας με θέμα «Ο ΟΑΕΔ και οι Επιχειρήσεις»

Συνάντηση εργασίας με θέμα «Ο ΟΑΕΔ και οι Επιχειρήσεις»

25/11/2019

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του ΣΕΒ για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ΟΑΕΔ και της ουσιαστικής διασύνδεσής του με τις επιχειρήσεις, ο ΣΕΒ οργάνωσε ειδική συνάντηση εργασίας με θέμα «Ο ΟΑΕΔ και οι Επιχειρήσεις», τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στο NEW Hotel.

Προσκεκλημένος της συνάντησης ήταν ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του για τη μετεξέλιξη του ΟΑΕΔ και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προς όφελος τόσο των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων όσο και των ανέργων. Στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν εξειδικευμένα στελέχη HR των επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ.

Εκ μέρους του ΣΕΒ, στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, οι οποίοι δήλωσαν την πρόθεση της διοίκησης του συνδέσμου για την ενίσχυση της συνεργασίας του κόσμου του επιχειρείν με τον ΟΑΕΔ και την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών σε όλη την επικράτεια.

Στην συνάντηση εργασίας παρουσιάστηκαν από τον Διευθυντή του Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας κ. Χρήστο Α. Ιωάννου σημαντικά ζητήματα, που αποτελούν προτεραιότητες για τον ΣΕΒ, όπως η σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας, οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ προς τις επιχειρήσεις σύμφωνα με το νέο επιχειρησιακό μοντέλο του Οργανισμού, η λειτουργία του ΛΑΕΚ, οι προοπτικές στενότερης συνεργασίας με τον ΣΕΒ και την επιχειρηματική κοινότητα κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!