Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΠ Συμπαράσταση στους πληγέντες της τελευταίας θεομηνίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
Γ. Κασιμάτη 1, Πλ. Οδησσού, 18531 Πειραιάς, 
Τηλ: 210 4177241-5, Φαξ: 210 4178680 
Website: www.pcci.gr, E-Mail: evep@pcci.gr 

Πειραιάς, 25 Νοεμβρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αμέριστη συμπαράσταση, δηλώνει ο Προέδρος του Π.Ε.Σ.Α. και Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, στους πληγέντες της τελευταίας θεομηνίας

Την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους και επαγγελματίες του Λεκανοπεδίου Αττικής και κυρίως των περιοχών Μεγάρων και Κινέτας, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδης. 

Ο κ. Κορκίδης ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών από την θεομηνία που έπληξε, χθες και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Λεκανοπέδιο της Αττικής, και όχι μόνο, προκειμένου να αποκατασταθεί το δυνατόν συντομότερα η εύρυθμη λειτουργία όσων επιχειρήσεων έχουν υποστεί ζημιές. 

Εν όψει της εορταστικής περιόδου, σημειώνει ο κ. Κορκίδης, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να πράξουν άμεσα το καθήκον τους, προκειμένου όλες οι επιχειρήσεις να αποκαταστήσουν έγκαιρα τις ζημιές, ιδιαίτερα δε ενόψει της εορταστικής περιόδου. 3Οι επιχειρήσεις – μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς μπορούν να απευθυνθούν, για γνωστοποίηση τυχόν ζημιών τους: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!