Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ο προσωρινός κατάλογος των δικαιούχων της δράσης "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β’ Κύκλος"

Δημοσιεύθηκε συμπληρωματικός προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων και κατάλογος με τη συνολική βαθμολογική κατάταξη των επιχειρηματικών σχεδίων στη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Β' Κύκλος» του ΕΠΑνΕΚ,  για την τρίτη περίοδο υποβολών, σύμφωνα με τον οποίο αποφασίζεται:

- Η βαθμολογική κατάταξη, μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης, 4.205 επιχειρηματικών σχεδίων που προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης για την 3η περίοδο υποβολής ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων.

- Η κατάρτιση Συμπληρωματικού Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων της Δράσης για την 3η περίοδο υποβολής, με 2.572 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 67.455.578,53 ευρώ, κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών και ανά κατηγορία δικαιούχων προσαυξημένη κατά 20%. Οι εν λόγω δικαιούχοι θα πρέπει το αργότερο έως την Δευτέρα 16/12/2019 να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Η ως άνω προθεσμία είναι οριστική και η μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

- Η απόρριψη ως μη επιλέξιμων εκατόν ενενήντα ενός (191) επιχειρηματικών σχεδίων για την τρίτη περίοδο υποβολής με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 4.701.519,30 ευρώ, τα οποία βρίσκονται σε προκριθείσα σειρά βαθμολογικής κατάταξης και κρίνονται μη επιλέξιμα λόγω μη πλήρωσης των τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής ή/και λόγω εντοπισμού αναφοράς στοιχείων σε μη επιτρεπόμενα πεδία του επιχειρηματικού σχεδίου.

- Η απόρριψη για 31 επιχειρηματικά σχεδία για την τρίτη περίοδο υποβολής με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 4.701.519,30 ευρώ λόγω βαθμολογίας ή και για άλλο λόγο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!