Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Cosmote Cosmote Τη διάκριση-πιστοποίηση «Best in Test» της εταιρείας ελέγχου δικτύων P3 Communications

Για τις υπηρεσίες mobile Internet και φωνής στην Ελλάδα διακρίθηκε, για έκτη διαδοχική χρονιά, η Cosmote με την πιστοποίηση «Best in Test», από την εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Η νέα πιστοποίηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote, είναι αποτέλεσμα μιας σειράς ανεξάρτητων συγκριτικών μετρήσεων που πραγματοποίησε η P3 Communications σε όλη την Ελλάδα, από τις 4 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα, οι επιδόσεις του δικτύου COSMOTΕ αξιολογήθηκαν από την P3 Communications ως οι καλύτερες στην Ελλάδα με 897 πόντους (στην κλίμακα από 1 έως 1.000), με το αμέσως επόμενο δίκτυο να παίρνει 737 πόντους. 

Σύμφωνα την ανακοίνωση της Cosmote, στις αναλυτικές μετρήσεις της P3 Communications σχετικά με τις ταχύτητες download, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν, κατά μέσο όρο, υπερδιπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις, ενώ στους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας οι μετρηθείσες ταχύτητες της COSMOTE ήταν υπερτριπλάσιες, κατά μέσο όρο, σε σχέση με τον δεύτερο πάροχο κινητής στην Ελλάδα.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό (drive test tools) σε περισσότερες από 25 μεγάλες και μικρές πόλεις, καθώς και σε βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!