Οικονομικές Ειδήσεις

Lidl Ελλάς Χρυσή διάκριση στα HR Awards

Θεσσαλονίκη, 22/10/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Χρυσή διάκριση για τη Lidl Ελλάς στα HR Awards

Νέα χρυσή διάκριση απέσπασε η Lidl Ελλάς στα φετινά HR Awards, τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για 5η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές ξεχώρισαν σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας και η Lidl Eλλάς δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτές.

Η εταιρία βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Talent & Performance Management | Βest Employee Engagement Strategy για το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών», μία πρωτοβουλία του τομέα Εmployee Engagement της Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο προαγωγής της σωματικής και ψυχικής ευεξίας αλλά και της ενίσχυσης της δέσμευσης των εργαζομένων της και με αφορμή τα είκοσι χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα.

Ξεχωριστός σκοπός για αυτή τη δράση αποτέλεσε και η ανάδειξη της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, καθώς η υλοποίηση ενός φεστιβάλ παραδοσιακών χορών έδωσε την ευκαιρία σε εργαζομένους διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, φύλου, τομέων και ιεραρχιών να έρθουν κοντά, από κάθε μέρος της Ελλάδας, και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27.01.2019, όπου διαγωνίστηκαν σαράντα πέντε ομάδες, με πεντακόσιους εργαζομένους από όλη την Ελλάδα και εκπροσώπους της Lidl Kύπρου και Πορτογαλίας.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Ελλάς διοργανώνει κάθε χρονιά ιδιαίτερες δράσεις, στοχεύοντας να παραμείνει εργοδότης επιλογής.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!