Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Εκλογές 2019

Εκλογές ΟΕΕ 2019

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη των δύο οργάνων του, της Συνέλευσης των 200 Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων. Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από 8:00 έως 18:00. 

Δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ και των ΤΔ έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2018 καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε., μέχρι τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ (για την αίτηση πατήστε εδώ) και των Τ.Δ. έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2018 καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε. μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκλογές μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!