Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΔΟΕΑΠ Παράταση ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τους ασφαλισμένους ΕΔΟΕΑΠ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΟΕΑΠ

Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 7  Οκτωβρίου 2019, η προθεσμία για την υποβολή αίτησης ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων και για τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.

Σε ρύθμιση, όπως έχει ήδη επισημανθεί, μπορούν να ενταχθούν οι οφειλές των ασφαλισμένων προς τον Οργανισμό που προέρχονται από ασφαλιστικές εισφορές  και πιο συγκεκριμένα από ασφάλιστρο ανεργίας, προαιρετική ασφάλιση, κατ’ εξαίρεση ασφάλιση (πριν την ψήφιση του Ν.4498/2017), εξαγορά χρόνου κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων (ώρες 08.00-16.00), προκειμένου να υποβάλλουν  αίτηση ένταξης στη ρύθμιση ή να αποστείλουν το αίτημά τους με email στο info@edoeap.gr.

Για κάθε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Τομέα Ασφάλισης & Επικοινωνίας τηλ. 210 7264700 -επιλογή 2 και στη συνέχεια 3.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!