Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ Ο νόμος προβλέπει κυρώσεις, ακόμη και για μη έκδοση έστω και μίας απόδειξης, ανεξαρτήτως ποσού, διευκρινίζουν πηγές της για την υπόθεση προστίμου σε φούρνο του Πύργου

Ο νόμος προβλέπει κυρώσεις, ακόμη και για μη έκδοση έστω και μίας απόδειξης, ανεξαρτήτως ποσού. Αυτό ανέφεραν πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σχετικά με την υπόθεση προστίμου σε φούρνο του Πύργου.

Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, η διαγραφή ή όχι του προστίμου θα εξαρτηθεί από τις περαιτέρω εξηγήσεις που θα δώσει η εν λόγω ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία (υπόχρεη να τηρεί διπλογραφικά βιβλία), όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Προσθέτουν ωστόσο, ότι από έναν πρώτο έλεγχο φαίνεται να υπάρχουν ορισμένα σημεία σχετικά με τη συνολική φορολογική συμμόρφωση της συγκεκριμένης εταιρείας που παραμένουν αδιευκρίνιστα, και για τα οποία θα απαιτηθεί ενδελεχής έλεγχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!