Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κόλλιας Κρίσιμο ζητούμενο, για την εφαρμογή των παρεμβάσεων που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ, είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων

Στη σωστή κατεύθυνση βρίσκονται τ α μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Τα μέτρα, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και οδηγούν σε σημαντικές ελαφρύνσεις το σύνολο των πολιτών. 

Κρίσιμο ζητούμενο, για την εφαρμογή των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, είναι η συνέχιση της απαρέγκλιτης εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων, που απαιτούνται για την περαιτέρω ενίσχυση της αξιοπιστίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος, τη δημοσιονομική ισορροπία, και, πάνω απ΄ όλα, τη δημιουργία συνθηκών σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο με χαμηλότερους συντελεστές, με μείωση της γραφειοκρατίας και ταχύτερη έκδοση των εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων, με επίσπευση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και επανεκκίνηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), θα οδηγήσουν σε εισροή νέων κεφαλαίων, εγχώριων και ξένων, για επενδύσεις και θα δημιουργήσουν νέες και μόνιμες θέσεις απασχόλησης. 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος παραμένει στη διάθεση της Κυβέρνησης, όπως κάνει πάντα, ώστε να συμβάλλει με τις προτάσεις και τις μελέτες του στην αποτελεσματικότερη δυνατή εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων, που θα επανεκκινήσουν και θα τονώσουν την ελληνική οικονομία".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!