Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Υπογραφή ΣΣΕ κλάδου Εμπορίας Πετρελαίου και Υγραερίου μεταξύ ΣΕΒ και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας

Ο ΣΕΒ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας υπέγραψαν την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της Εμπορίας Πετρελαίου και Υγραερίου, την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019. 

Η σύμβαση, με έναρξη ισχύος από 1η Ιουνίου 2019, καλύπτει το προσωπικό των επιχειρήσεων εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών γενικά προϊόντων και υγραερίων. 

Η δομή της υπογραφείσας σύμβασης προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες και συνθήκες λειτουργίας των εταιρειών εμπορίας πετρελαίου και υγραερίου όλης της χώρας, όπως δραστηριοποιούνται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος τόνισε ότι «ο ΣΕΒ είναι υπέρ των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων οι οποίες πρέπει να αποτελούν εργαλείο για την εξασφάλιση μίας αναπτυξιακής προοπτικής σε νέες βάσεις παραγωγής και ανταγωνιστικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπέγραψε τη συλλογική σύμβαση εργασίας της Εμπορίας Πετρελαίου και Υγραερίου για δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τη συλλογική αυτονομία και τη βούληση των εργαζομένων και εργοδοτών να ρυθμίζουν τις σχέσεις τους με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις σε συνθήκες ισότητας, δικαιοσύνης και ελευθερίας, σύμφωνα με τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας». 

Επισυνάπτεται ξεχωριστά το πλήρες κείμενο της σύμβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!