Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Entersoft H Entersoft στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2019   

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Entersoft στο πλαίσιο του Forum Επιχειρηματικής Αριστείας “Diamonds of Greek Economy Awards 2019”, έλαβε την διάκριση ενός εκ των διαμαντιών της Ελληνικής οικονομίας για το 2018. 
 
Tις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, απένειμε το New Times Publishing σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων και δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 
Η εκδήλωση είχε στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η Entersoft αξιολογήθηκε με βάση οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά., ενώ συνυπολογίστηκαν παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύοντάς τη ως μια από τις πλέον υγιείς και αναπτυσσόμενες εταιρείες στη χώρα. 
 
Τη διάκριση παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Φωκάς, General Manager EAD της Entersoft.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!