Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΒΕΑ Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την οποία διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η αποστολή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σαράγεβο και το Επιμελητήριο Εξωτερικού Εμπορίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (Foreign Trade Chamber of Bosnia and Herzegovina). Το ΕΒΕΑ εκπροσωπήθηκε επίσημα από τον Σταύρο Γεωργάκη, μέλος διοικητικής επιτροπής ΕΒΕΑ. Στην αποστολή συμμετείχαν ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους των φαρμάκων, των τηλεπικοινωνιών, των καινοτόμων δομικών υλικών υψηλής τεχνολογίας, των κτηνιατρικών-ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των καλλυντικών, οι οποίες πραγματοποίησαν επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες βοσνιακές.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες των δύο χωρών. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με αντίστοιχες αντιπροσωπείες του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Βοσνία και με το τοπικό Επιμελητήριο Μπάνια Λούκα (Regional Chamber Banja Luka), όπου συζητήθηκαν τρόποι για περεταίρω ενίσχυση συνεργασίας των φορέων μας. Μετά τη λήξη του φόρουμ, αντιπροσωπεία του ΕΒΕΑ με επίσημο εκπρόσωπο τον Σταύρο Γεωργάκη επισκέφτηκε το Οικονομικό Επιμελητήριο του Σαράγεβο με το οποίο υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!