Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Νέος νόμος Δημοσιεύτηκε ο ν. 4607/2019. Ολοκλήρωση κωδικοποίησης νομοθεσίας Forin.gr

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο ν. 4607/2019 "Ι. Κύρωση της Συμφωνίας για την Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων, ΙΙ. Εναρμόνιση του Κώδικα Φ.Π.Α. με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/1065, ΙΙΙ. Ενσωμάτωση των σημείων 1, 2, 4 και 5 του άρθρου 2 και των άρθρων 4, 6, 7 και 8 της Οδηγίας 1164/2016, ΙV. Τροποποίηση του ν. 2971/2001 και άλλες διατάξεις."

Ο νόμος αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φορολογικές διατάξεις και επιφέρει τροποποιήσεις σε σημαντικούς νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr (ΚΦΕ, ΚΦΔ, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, Ε9, Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα, Φορολογία πλοίων, Εισφορά ναυτιλιακών επιχειρήσεων, Οικειοθελής παροχή ναυτιλιακής κοινότητας κ.α.)

Οι συνδρομητές του Forin.gr μπορούν να δουν αναλυτικά τις διατάξεις που μεταβάλλονται σε κάθε έναν κωδικοποιημένο νόμο της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

[Αλλαγές που επέρχονται στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr]

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr.

Μπορείτε να διαβάσετε το νόμο, όπως προστέθηκε στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr, εδώ, ή όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ακολούθως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!