Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΑΑΔΕ Χαιρετισμός Διοικητή στους νεοδιόριστους υπαλλήλους

Χαιρετισμός Διοικητή Α.Α.Δ.Ε., Γεώργιου Πιτσιλή

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους σας για την επιτυχία σας και να σας καλωσορίσω στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η Α.Α.Δ.Ε. είναι μια υπηρεσία που σκοπό έχει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Η Α.Α.Δ.Ε. αναβαθμίζεται και εξελίσσεται ώστε να γίνεται διαρκώς καλύτερη προς όφελος τόσο των πολιτών, όσο και της υπηρεσίας μας. Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε έμπρακτα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, αλλά και το σεβασμό των χρημάτων που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι πολίτες και οι επιχειρήσεις, οι οποίοι δικαιούνται να βλέπουν, στην καθημερινή επαφή τους με εμάς, την ανταπόδοση της συνεισφοράς τους στα δημόσια βάρη.

Θεμέλιος λίθος της επιτυχίας της Α.Α.Δ.Ε. είναι η δουλειά των ανθρώπων της. 

Πολύ απλά, η δική σας πολύτιμη συνεισφορά, εργατικότητα, ακεραιότητα και εξειδίκευση είναι τα εργαλεία, που θα μας οδηγήσουν ολους μαζί στην επίτευξη των στόχων μας.  

Η οικοδόμηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, που αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας, περνάει και από τους υπαλλήλους μας,  που είναι στην πρώτη γραμμή. Θα είστε το πρόσωπο της Α.Α.Δ.Ε. στην περιοχή της αρμοδιότητάς σας και πρέπει, με την καθημερινή σας συμπεριφορά, να αποδεικνύετε ότι υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον με δικαιοσύνη, αμεροληψία, ακεραιότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. 

Στο πρώτο διάστημα της θητείας σας στην Α.Α.Δ.Ε. θα μεριμνήσουμε για την εκπαίδευση σας, ώστε να λάβετε τα αναγκαία εργαλεία για την επιτυχή άσκηση των καθηκόντων σας. 

Πολύ περισσότερο, θέλουμε να αισθανθείτε οτι ανήκετε σε μια δημόσια υπηρεσία που έχει ως διαρκή επιδίωξη να εξελίσσεται προς το καλύτερο, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες της, με στόχο της εμπέδωση σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία. 

Για να το επιτύχουμε σας χρειαζόμαστε όλες και όλους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γεώργιος Ι. Πιτσιλής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!