Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΑΑΔΕ Εντοπισμός φορτίου κοκαϊνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΑΑΔΕ 
Ανεξάρτητη Αρχή 
Δημοσίων Εσόδων 

Αθήνα, 02 Απριλίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019, από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου Ρόδου στο λιμανάκι Ακαντιά Ρόδου, κατά την άφιξη του πλοίου της γραμμής, εντοπίστηκε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες. Σε σήμα τελωνειακού υπαλλήλου προς τον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη από υπαλλήλους του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου Ρόδου. 

Μετά από έρευνα στην πόλη της Ρόδου και στα περίχωρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης σε καφετέρια της Ρόδου. Στη συνέχεια έγινε μεταφορά του αυτοκινήτου και των επιβαινόντων, από υπαλλήλους του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου, στο Τελωνείου Ρόδου για περαιτέρω έρευνα, και εντοπίστηκαν είκοσι κιλά και πεντακόσια ένα γραμμάρια (20,501 kg) κοκαΐνης και εκατόν εξήντα έξι χιλιάδες τριακόσια δεκαεπτά (166.317) χάπια ecstasy. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στο Λιμεναρχείο Ρόδου για τη σύνταξη δικογραφίας. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρόδου. 

Τα Τελωνεία της Δωδεκανήσου έχουν εντείνει την προσπάθειά τους κατά της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!