Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΠΕΚΑ Διευκρινίσεις σχετικά με τις αιτήσεις για ΚΕΑ, προνοιακά αναπηρικά επιδόματα και επίδομα ενοικίου

Από τις 12 Μαρτίου 2019, οι αιτήσεις για προνοιακά αναπηρικά επιδόματα υποβάλλονται αποκλειστικά στα Κέντρα Κοινότητας, διευκρινίζει ο Οργανισμός Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα, ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει ότι, για διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος στέγασης-ενοικίου, όπως, επίσης και για κάθε βοήθεια που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, μπορούν να απευθύνονται στους δήμους και τα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής τους. Χρήσιμες πληροφορίες θα βρουν, επίσης, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.epidomastegasis.gr.

Τέλος, για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στους δήμους και στα Κέντρα Κοινότητας της περιοχής των ενδιαφερομένων. Διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης παρέχονται και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα keaprogram.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!