Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βουλή Ολοκληρώθηκε σε β' Ανάγνωση στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς - 34 νομοτεχνικές βελτιώσεις κατέθεσε ο Στ. Πιτσιόρλας

Με 34 νομοτεχνικές βελτιώσεις, τις οποίες κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ολοκληρώθηκε και σε β' Ανάγνωση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την κοινοτική οδηγία που αφορά τους εταιρικούς μετασχηματισμούς και την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων στο πλαίσιο δημοσίων συμβάσεων.

Ο κ. Πιτσιόρλας έκανε αποδεκτές σειρά προτάσεων και παρατηρήσεων παραγωγικών φορέων και κομμάτων, ενώ διαβεβαίωσε ότι μέχρι τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια θα προχωρήσει σε περαιτέρω νομοθετικές αποσαφηνίσεις πάνω σε ορισμένα θέματα που τέθηκαν από βουλευτές, όπως για τον κίνδυνο καταδολίευσης πιστωτών και το θέμα της εξάμηνης παραγραφής.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!