Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΑΑΔΕ Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Α.Α.Δ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Διεθνή πιστοποίηση ποιότητας, για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έλαβε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του Κ.Ε.Φ. της Α.Α.Δ.Ε., στο οποίο δόθηκε, στις 19 Ιανουαρίου 2019, η με αρ. ΣΔΠ 6752/19 Πιστοποίηση από τον Φορέα Πιστοποίησης και Ελέγχου EQA HELLAS A.E.(ISO 9001:2015). 

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Α.Α.Δ.Ε. έχει σχεδιαστεί ώστε να συμβαδίζει με τις Αρχές της Διοίκησης Ποιότητας, και με την καθημερινή του λειτουργία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, με την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρησή τους, αλλά και με την παροχή της αναγκαίας καθοδήγησης και υποστήριξης για την επίλυση των προβλημάτων τους. 

Η Α.Α.Δ.Ε. είναι δίπλα στον συνεπή φορολογούμενο και θα συνεχίσει τις δράσεις και τις ενέργειές της, για την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και τη διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!