Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Βασίλης Σπανάκης Η επιτυχία σας μας κάνει περήφανους

Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης βράβευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πάνω από 100 επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια, παιδιά μελών του Συλλόγου Εφοριακών.

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, γνωστοί ακαδημαϊκοί μίλησαν με τους νέους επιστήμονες για τις προοπτικές που ανοίγονται με την επιτυχία τους. Νέοι φοιτητές είχαν την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για θέματα που θα τους απασχολήσουν στο μέλλον.

Ο κ. Σπανάκης κάλεσε τους φοιτητές να ασχοληθούν με τα κοινά, να προβληματιστούν, να αγωνιστούν για το μέλλον και να διεκδικήσουν αυτά που αξίζει η πατρίδα μας και η ιστορία της Ελλάδος. Τους παρότρυνε να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους και να αναπτύξουν μία πολύπλευρη δραστηριότητα.

Συνεχάρη τους γονείς τους και κάλεσε τους φοιτητές να επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία τις Δημόσιες Υπηρεσίες, ενώ τους ζήτησε να αγαπήσουν τον Δημόσιο Τομέα όπως τον αγάπησαν και τον υπηρετούν καθημερινά και στην πρώτη γραμμή οι γονείς τους.

Κλείνοντας, είπε ότι "ο Εφοριακός Κλάδος επιβραβεύει την επιμέλεια σας και την επιτυχία σας η οποία έκανε περήφανους τόσο τους γονείς σας όσο και όλους μας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!