Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

To Forin.gr στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου!

Το «Forin Σταματόπουλος», ύστερα από μακρά πορεία στο χώρο της φορολογίας, με αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους, εισέρχεται στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου.
 
Το Πρώτο Χωριό στη Γη

Ο συγγραφέας Δημήτρης Σταματόπουλος, συνδέοντας το μύθο με την πραγματικότητα, παρουσιάζει έναν παππού να συζητά με τα εγγόνια του για την εξέλιξη των ανθρώπων και να διερευνά το πώς οι άνθρωποι από νομάδες ένιωσαν την ανάγκη της δημιουργίας του Πρώτου Χωριού στη Γη.

Ένα χωριό, όμως, λέει ο παππούς, δεν είναι μόνο τα σπίτια και οι άνθρωποι. Θέλει και δρόμους, νερό, γέφυρες, πλατεία, σχολείο, εκκλησία, θέλει πολλά κοινά αγαθά, αγαθά που ανήκουν σε όλους.

Στο έργο του αυτό, ο συγγραφέας αναδεικνύει τη σημασία του κοινού αγαθού και επιδιώκει να συμβάλλει στη δημιουργία συνείδησης του τρόπου λειτουργίας ενός οργανωμένου συνόλου και των θετικών στοιχείων της συμμετοχής.

Παραγγελία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!