Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Παράταση για τα Σχέδια Βελτίωσης

Την παράταση τριών ημερών για την υποβολή των φακέλων για τα Σχέδια Βελτίωσης, λόγω των πρόσφατων σφοδρών καιρικών συνθηκών, που είχε ως αποτελέσματα να δημιουργηθούν προβλήματα στην πρόσβαση αρκετών περιοχών της χώρας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, η προθεσμία υποβολής των φακέλων εξέπνεε σήμερα, ενώ σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική πρόσκληση του υπουργείου ως νέα καταληκτική ημερομηνία και ώρα του πρώτου αλλά και του δευτέρου σταδίου ορίζεται η Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Ο φυσικός φάκελος θα μπορεί να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου ενώ τα αιτήματα από-οριστικοποίησης γίνονται θα δεκτά έως την Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 με εμπρόθεσμη υποβολή αιτήματος στην τεχνική υποστήριξη (helpdesk) του ΠΣΚΕ, εντός της εφαρμογής ependyseis.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ «τα αιτήματα από-οριστικοποίησης που έχουν υποβληθεί εκπρόθεσμα (δηλαδή μετά από τις 27/9), πρέπει να υποβληθούν εκ νέου στην τεχνική υποστήριξη (helpdesk) του ΠΣΚΕ εντός της εφαρμογής ependyseis.gr προκειμένου να μην υπάρχει η πιθανότητα εκ παραδρομής μη οριστικοποίησής τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!