Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΠΕΚΑ Ολιγόωρη παράταση για την υποβολή του Α21

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ολιγόωρη παράταση για την υποβολή του Α21, έως και τις 16:00 σήμερα (21 Ιουνίου 2018), προκειμένου να υποβληθούν αιτήσεις οι οποίες χθες βράδυ δεν υποβλήθηκαν για τεχνικούς λόγους, ώστε να περιληφθούν στην πληρωμή του Ιουνίου, όσες εξ αυτών εγκριθούν.

Η πλατφόρμα υποβολής θα έχει ακολούθως ολιγοήμερη διακοπή για την πραγματοποίηση της πληρωμής στις 25-27 Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, θα είναι εκ νέου διαθέσιμη για την υποβολή των αιτήσεων επιδόματος παιδιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!