Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Forin Εκπαίδευση Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Forin.gr σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος στις 26.4.2018

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν:

  • ο Δημήτρης Σταματόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου και
  • ο Θανάσης Σαφαρής, στέλεχος της Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου Οικονομικών και εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων. 

Στο σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν αποκλειστικά και δωρεάν οι συνδρομητές του Forin.gr από την οθόνη του υπολογιστή τους, αναλύθηκαν θέματα Φορολογίας Εισοδήματος καθώς και θέματα συμπλήρωσης δηλώσεων (Ε1, Ε2, Ε3). 

Στο τέλος του σεμιναρίου, απαντήθηκαν πολυάριθμες ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες μέσω της ειδικής πλατφόρμας ερωτήσεων του σεμιναρίου. 

Μέσα στις επόμενες μέρες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας το video του σεμιναρίου και οι σημειώσεις για τους συμμετέχοντες που δε κατάφεραν να το παρακολουθήσουν ζωντανά και για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν εκ νέου. 

Το Forin.gr ευχαριστεί όσους συνέβαλαν ουσιαστικά  με την ενεργό συμμετοχή και τη στήριξή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του σεμιναρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!