Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΒ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή στη Μόσχα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις 30 Μαρτίου, η επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ, το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών της Ρωσίας στη Μόσχα. Στην αποστολή συμμετείχαν 14 ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους της ενέργειας, της μεταλλουργίας, της χαρτοποιίας, των τροφίμων, των φαρμάκων και των καλλυντικών, των δομικών υλικών, της διαχείρισης αποβλήτων και άλλων εξαγωγικών κλάδων. Οι ελληνικές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν 81 διμερείς συναντήσεις με 38 ρωσικές εταιρείες και οργανισμούς μεταξύ των οποίων οι Renova Group, Rosatom, RZD International, Medintorg, Zakorsky Pipe Plant και Skolkovo Foundation.

Μιλώντας στο Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποστολής o κ. Γιώργος Φιλιόπουλος, Senior Advisor του Τομέα της Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, επεσήμανε την ανάγκη να αυξηθεί ο όγκος των ελληνικών εξαγωγών προς τη Ρωσία και να αναπτυχθούν περαιτέρω οι διμερείς επιχειρηματικές σχέσεις, με τη συνεργασία ελληνικών και ρωσικών επιχειρήσεων σε τομείς όπως είναι η ενέργεια, οι κατασκευές, τα φάρμακα, τα τρόφιμα και η τεχνολογία.

Οι 14 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν οι ακόλουθες: Alfa Pastry (Τρόφιμα), ΒΙΑΝΕΞ (Φάρμακα), ΔΕΗ (Ενέργεια), Όμιλος DPG (ΜΜΕ & Sports), GP Hellenic Soil-Superfoods (Προϊόντα Διατροφής), Elea Kreta -PeloposNissos - Spartan Treasure (Τρόφιμα), Όμιλος Κοπελούζου (Ενέργεια, Φυσικό Αέριο, Διαχείριση Αεροδρομίων, Ανάπτυξη & Εκμετάλλευση Ακινήτων, Εκθεσιακά & Συνεδριακά Κέντρα, Διαφήμιση),Frezyderm (Φάρμακα-Καλλυντικά), Intermed(Φάρμακα), Κυριακίδης-Γεωργόπουλος Δικηγορική Εταιρία (Νομικές Υπηρεσίες), ΜΕΛ (Προϊόντα Χάρτου), ΦΑΡΜΕΞ (Φάρμακα - Προϊόντα Διατροφής), ΣΤΗΛΜΕΤ - Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ (Μεταλλουργία), ΤΕΜΑΚ (Επεξεργασία Νερού).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!