Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΔΣΑ Ασφαλιστική ικανότητα συναδέλφων

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ασφαλιστική ικανότητα συναδέλφων

Μετά τη θέσπιση του Ν. 4529/2018, κατά τις διατάξεις του οποίου (άρθρο 23) παρέχεται ασφαλιστική ικανότητα στους δικηγόρους που έχουν καταβάλει εισφορές στον ΕΦΚΑ με βάση τα ειδοποιητήρια από 1.1.2017, έλαβε χώρα συνάντηση του Συμβούλου του ΔΣΑ, κ. Ανδρέα Κουτσόλαμπρου με τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή του ΕΦΚΑ, κ. Μπλέκο στις 28-3-2018, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα συναδέλφων που στερούνται ασφαλιστικής ικανότητας, καίτοι καταβάλλουν εισφορές.

Υπήρξε ενημέρωση πως από την πλευρά του ΕΦΚΑ γίνεται προσπάθεια να ενημερωθούν πλήρως τα ηλεκτρονικά αρχεία και να χορηγηθεί ικανότητα μέχρι 28-2-2019. Μεμονωμένες περιπτώσεις θα λύνονται σε συνεργασία του ΔΣΑ με τον ΕΦΚΑ.

Προς τούτο, συνάδελφοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καλούνται να στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ΔΣΑ, asfalistika@dsa.gr, προκειμένου τα αιτήματα να υποβάλλονται στον ΕΦΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!