Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Πλειστηριασμοί περιοχή Πανεπιστημίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-
ΑΙΓΑΙΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ταχ. Δ/νση:Γ. Γενναδίου 4 - Τ.Κ. 106 78-Αθήνα
Τηλέφωνα:210 330 7450,-60,-70,-80,-90
FAX:210 384 8335
E-mail:notaries@notariat.gr
 
Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, με συνέπεια στην ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης αναφορικά με τα στοιχεία των πλειστηριασμών και εφόσον για μία ακόμα φορά διαπιστώνει ότι ορισμένοι εξακολουθούν να παραπληροφορούν κατά σύστημα αγνοώντας συνειδητά πλέον τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρουν στην κοινωνία και την οικονομία, θα συνεχίσει να αποκαθιστά την αλήθεια δίνοντας στη δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία των υπό πλειστηριασμών ακινήτων. 
 
Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός που αφορά ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου του 2018 σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της Πανεπιστημίου στην Αθήνα αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου που καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο. 
 
Επομένως, αν κάποιες συλλογικότητες ενδιαφέρονται πραγματικά να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία έχουν δύο επιλογές: κατ΄ αρχάς να πάψουν να διαβάζουν και να επικοινωνούν λάθος τα στοιχεία των πλειστηριασμών και δεύτερον να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη ποιες διεξόδους έχουν και ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις εν λόγω διαδικασίες. Κατανοούμε βέβαια απόλυτα ότι οι δύο αυτές επιλογές δεν είναι τόσο θεαματικές, αλλά σίγουρα όμως είναι ουσιαστικές. 
 
Ο δρόμος δε της συκοφαντίας, των απειλών, των εκβιασμών, που μόνο στόχο έχουν να διαβάλουν και να προσβάλλουν επαγγελματικά και προσωπικά εκπροσώπους του κλάδου μας, δεν είναι στρωμμένος με ροδοπέταλα, καθώς ευτυχώς για τη δημοκρατία μας υπάρχουν τα νομικά εκείνα εργαλεία που μπορούν να δώσουν απάντηση σε πράξεις και διατυπώσεις που στερούνται νομιμότητας. Άλλωστε σχετικές πρωτοβουλίες έχουν ήδη δρομολογηθεί.  
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!