Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΘ Εκδήλωση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 15-12-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Ομιλητές: Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ, Καθηγητής Νικόλαος Ζαχαριάδης

«Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι. Προτάσεις και πρωτοβουλίες για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είναι το θέμα της εκδήλωσης την οποία συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία και με ομιλία τους η Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, βυζαντινολόγος ιστορικός, Ελένη Αρβελέρ και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Rhodes των ΗΠΑ, Νικόλαος Ζαχαριάδης. 

«Η Ευρώπη υπό κατασκευή» είναι ο τίτλος της ομιλίας της κ. Ε. Αρβελέρ, ενώ ο κ. Ν. Ζαχαριάδης θα αναπτύξει το θέμα «Megadisasters and the EU's Response: Decline or Renewal».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29,2ος όροφος) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, σε ομότιτλη δημοσίευση, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 19.12.2017.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!