Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ρέθυμνο Οι λογιστές κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές

Ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου τάσσεται ο Σύνδεσμος Λογιστών και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων του νομού Ρεθύμνου, ο οποίος συμμετέχει όπως ανακοίνωσε, στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του συνδέσμου, Αρετή Σταγάκη, «είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας θα συνεχιστεί, διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά. Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017, συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου».

Τα μέλη του συνδέσμου συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με κινητοποιήσεις, και καλούν στην ανακοίνωσή τους, τους εργαζόμενους στο εμπόριο, να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων, καθώς και τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών, να σταθούν δίπλα τους και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!