Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΘ Κ. Παπανάτσιου και Γ. Πιτσιλής σε εκδήλωση στο ΕΒΕΘ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 2 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κ. Παπανάτσιου και Γ. Πιτσιλής σε εκδήλωση στο ΕΒΕΘ

Η μετεγκατάσταση των ελληνικών επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες χαμηλού κόστους και ευνοϊκότερου φορολογικού καθεστώτος θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας που διοργανώνουν, στη Θεσσαλονίκη, η Φορολογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης (ΑΑΔΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 6.30 μμ, σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) και στη διάρκειά της θα μιλήσουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής.

Το θέμα της ημερίδας είναι «Μετεγκατάσταση των ελληνικών επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες χαμηλού κόστους και ευνοϊκότερου φορολογικού καθεστώτος - Δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού - Ο ρόλος του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων».

Εκτός από την υφυπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της ΑΑΔΕ θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος, ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο αναπληρωτής καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Στέργιος Λεβέντης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει με το ακροατήριο, την οποία θα συντονίσει ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Παρακαλούμε για την κάλυψη της εκδήλωσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!