Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΣΤΑΤ Αύξηση 0,6% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους το β' τρίμηνο εφέτος

Αύξηση 0,6% σημείωσε ο δείκτης μισθολογικού κόστους στο σύνολο της οικονομίας εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), το β' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β' τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, ο ίδιος δείκτης με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, παρουσίασε αύξηση 0,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β' τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,6% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

Ενώ, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σημείωσε αύξηση 0,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του β' τριμήνου 2016, έναντι αύξησης 4,1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!