Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μοσκοβισί Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον

«Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον» επανέλαβε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Eurogroup. O ίδιος ανέφερε ότι η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε «επίσημα» με την έγκριση της δόσης των 8,5 δισ. και την εκταμίευση σήμερα των 7,7 δισ. εξ αυτών. «Αυτά είναι πολύ καλά νέα καθώς και η επιβράβευση για μια χώρα και ένα λαό που κάνει προσπάθειες, θυσίες και μεταρρυθμίσεις. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση ανοίγει το κεφάλαιο της ανάκαμψης, της εμπιστοσύνης, των επενδύσεων και της απασχόλησης που μπορεί να ακολουθήσει για την Ελλάδα» τόνισε.

Eρωτηθείς για το πότε η Επιτροπή θα τερματίσει τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος της Ελλάδας, απάντησε: «Να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, θέλουμε όλοι η επίσκεψη να πάει καλά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!