Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Online σεμινάριο Σήμερα το online σεμινάριο για τη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων.

H Σταματόπουλος Συμβουλευτική - Εκπαιδεύτική διοργανώνει σήμερα 25 Απριλίου 2017 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: "Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων. Ανάλυση Ερμηνεία κρίσιμων διατάξεων Φορολογικές δηλώσεις Ε1, Ε2, Ε3 και Ν (Φυσικά πρόσωπα, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, Κ/Ξ, ΑΕ κ.λπ.)​"

Εισηγητές:

  • Σταματόπουλος Δημήτριος τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπ. Οικονομικών. Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστήμιου Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου
  • Σταματόπουλος Γιάννης Φορολογικός σύμβουλος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιώς MBA, Πτυχιούχος Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Οικ. Πανεπιστημίου Αθηνών

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 17.00 έως τις 21.00. Λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου (16.30 και μετά) θα μπορέσετε να εισέλθετε στη διαδικτυακή αίθουσα, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Είσοδος στην αίθουσα

(ο σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος και από τη σελίδα του σεμιναρίου)

Οι παρακολουθούντες το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο των εισηγήσεων στην ειδική φόρμα που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό στη σελίδα του σεμιναρίου.

Οι σημειώσεις του σεμιναρίου θα αναρτηθούν λίγο πριν την έναρξη και θα έχετε πρόσβαση σε αυτές από τη αίθουσα του σεμιναρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210/3387566, 210/2846809.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!