Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Forin Εκπαίδευση Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Forin.gr για το ασφαλιστικό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του Forin.gr για το νέο ασφαλιστικό νόμο. Το σεμινάριο το οποίο διήρκησε 4 ώρες είχε ως εισηγητή το Γιώργο Κουτρουμάνη, Σύμβουλο Κοινωνικής Ασφάλισης και τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο Δημήτρης Σταματόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Συγγραφέας φορολογικού δικαίου.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με μία σύντομη εισήγησή του ο Δημήτρης Σταματόπουλος ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του νέου ασφαλιστικού νόμου, στάθηκε ιδιαιτέρως σε ορισμένες πτυχές του που εγείρουν ζητήματα αντισυνταγματικότητας.

Το λόγο ακολούθως πήρε ο Γιώργος Κουτρουμάνης, ο οποίος παρέθεσε τις βασικές αρχές του ασφαλιστικού νόμου όσον αφορά τόσο τις εισφορές όσο και τις συντάξεις.  

Στη συνέχεια και για το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του σεμιναρίου, απαντήθηκε πληθώρα ερωτήσεων που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες για όλα τα ζητήματα που απασχολούν ασφαλισμένους και επιχειρήσεις σε συνέχεια της εφαρμογής, από 1.1.2017, του νέου ασφαλιστικού νόμου.

Μέσα στις επόμενες μέρες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας το video του σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες που δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν ζωντανά και για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν εκ νέου.

Το Forin.gr ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ουσιαστικά με την ενεργό συμμετοχή και τη στήριξή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή και αυτού του σεμιναρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!