Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΙΚΑ Εγκ 48/2016 Αντικατάσταση των στοιχείων επικοινωνίας των εγγράφων και των λογότυπων με τα νέα στοιχεία και το νέο λογότυπο του ΕΦΚΑ

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ 
ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ 
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ 
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 
& ΑΠΛ/ΣΗΣ ΔΙΑΔ/ΣΙΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΑΠΛ/ΣΗΣ 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΠΑΡ/ΤΑΣ 
Ταχ. Δ/νση:Μενάνδρου 41 - 43 
Ταχ. Κώδικας: 104 37 ΑΘΗΝΑ 
Πληροφορίες:Ε. Καπακουλάκη 
Τηλέφωνο:210-52.42.802 
FAX:210-52.22.994 
E-mail:dieforaa@ika.gr 

ΑΔΑ: 700Α4691ΩΓ-Μ1Ψ

Βαθμός Ασφαλειας

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 

Αριθμ. Πρωτ.: Γ99/41 

ΠΡΟΣ: Τους Αποδέκτες του Πίνακα Α' 

Βαθμός Προτ/τας: Επείγον 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αριθ.: 48 

ΘΕΜΑ: «Αντικατάσταση των στοιχείων επικοινωνίας των εγγράφων και των λογότυπων με τα νέα στοιχεία και το νέο λογότυπο του ΕΦΚΑ». 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το με αριθ. πρωτ. 2641/14.12.2016 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Με δεδομένη την από 1/1/2017 έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με το άρθρο 51 του νόμου 4387/2016, παρακαλούμε για τις ακόλουθες ενέργειες: 

  • Το λογότυπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα αντικατασταθεί από το λογότυπο του ΕΦΚΑ σε όλα τα προτυπωμένα μηχανογραφικά και χειρόγραφα έντυπα. Όπου υπάρχουν αποθέματα και μέχρι αυτά να εξαντληθούν, η αντικατάσταση του λογοτύπου θα γίνει με τη χρήση αυτοκόλλητων ετικετών ή με άλλους πιθανούς τρόπους αντικατάστασης των προηγούμενων στοιχείων επικοινωνίας και λογοτύπων με τα νέα (π.χ. σφραγίδες). 
     
  • Η Διεύθυνση Πληροφορικής σε συνεργασία με τις αρμόδιες διευθύνσεις της Διοίκησης να μεριμνήσουν για την ενημέρωση και τροποποίηση του κώδικα όλων των μηχανογραφικών εφαρμογών οι οποίες παράγουν έγγραφα με τα νέα στοιχεία επικοινωνίας και το λογότυπο του ΕΦΚΑ. 
     
  • Η Διεύθυνση Προμηθειών σε συνεργασία με τις αρμόδιες διευθύνσεις της Διοίκησης να μεριμνήσουν για την προμήθεια προτυπωμένων εντύπων, όπου αυτά χρησιμοποιούνται, τα οποία να φέρουν τα νέα στοιχεία επικοινωνίας και το λογότυπο του ΕΦΚΑ και για την αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων αποθεμάτων, μέχρι την εξάντλησή τους, όπου αυτό είναι πρακτικά δυνατόν, με την χρήση αυτοκόλλητων ετικετών ή με άλλους πιθανούς τρόπους αντικατάστασης των προηγούμενων στοιχείων επικοινωνίας και λογοτύπων με τα νέα. 

Συν/να:Μία (1) σελίδα 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ 

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Διοικητικής Μέριμνας 

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!