Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Συνεργασία του Forin.gr με το Δελτίο Εργατικής Νομοθεσίας

Το Forin.gr και οι συντελεστές του βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με το "Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας" (Δ.Ε.Ν.). 

Το "Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας" (Δ.Ε.Ν.) ιδρύθηκε το έτος 1945 και παρέχει επίκαιρη πληροφόρηση ως προς τις εξελίξεις που συντελούνται στον χώρο του εργατικού δικαίου και του δικαίου κοινωνικών ασφαλίσεων. Απευθύνεται πλην άλλων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, νομικούς (κυρίως δικηγόρους και δικαστές), συνδικαλιστές, λογιστές και Δημόσιες Υπηρεσίες. Το Δ.Ε.Ν. έχει τιμηθεί με έπαινο της Ακαδημίας Αθηνών (1996), είναι δε καθαρώς επιστημονικό περιοδικό, χωρίς συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, το Forin.gr εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές του έκπτωση έως 30% στις ετήσιες συνδρομές του Δελτίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας εδώ.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία αυτή, αναδημοσιεύουμε άρθρο με τίτλο "O υπολογισμός των εισφορών προϋποθέτει τον υπολογισμό των αποδοχών" της Χρυσούλας Πετίνη Πηνιώτη (Δικηγόρος, Γενική Επιμέλεια Σύνταξης του Δελτίου), όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο τεύχος 1696 του Αυγούστου 2016. 

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στο σύνολό του πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!