Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Μεταφορά της ημερομηνίας αναβάθμισης των υπολογιστικών υποδομών του Υπ. Οικονομικών για την 5η Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μεταφορά της ημερομηνίας αναβάθμισης των υπολογιστικών υποδομών του Υπ. Οικονομικών για την 5 η Δεκεμβρίου 2016 Το Υπουργείο Οικονομικών, λόγω των πολλαπλών αιτημάτων από ενδιαφερόμενους φορείς και συλλόγους επαγγελματιών για αναβολή της προγραμματισμένης για την 3η Οκτωβρίου 2016 αναβάθμισης των υπολογιστικών υποδομών του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της αναβάθμισης την 5 η Δεκεμβρίου 2016. 

Παρακαλούνται εκ νέου οι χρήστες εφαρμογών και υπηρεσιών, όπως είχαν ενημερωθεί και σε προηγούμενες ανακοινώσεις (ανακοίνωση Ιουνίου, ανακοίνωση Σεπτεμβρίου ), να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα εγκαίρως για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ασυμβατότητας. 

Αναλυτικότερες πληροφορίες υπάρχουν στον ενημερωμένο πίνακα συμβατότητας περιηγητών και λειτουργικών συστημάτων για το πρωτόκολλο TLS 1.2 που παρατίθεται εδώ και ειδικότερα τις στήλες Browser (όνομα περιηγητή) – Version (έκδοση περιηγητή) – Platforms (λειτουργικό σύστημα υπολογιστή) – TLS 1.2. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!