Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Το ενδεχόμενο διευθέτησης φορολογικών υποχρεώσεων στους πολίτες νησιών που έχουν επιπτώσεις από τις προσφυγικές ροές, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών

Μέτρα ανακούφισης για τα νησιά τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρές επιπτώσεις από τα κύματα προσφύγων και μεταναστών που δέχονται, και να ισχύσουν οι διευκολύνσεις του νόμου που ισχύει για περιοχές που έχουν πληγεί από θεομηνίες ή καταστροφές, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως διαβεβαίωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης, ένα από τα μέτρα που εξετάζεται σοβαρά είναι να δοθεί στους πολίτες των νησιών αυτών παράταση για την διευθέτηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Το θέμα είχε θέσει ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του, ζητώντας την αναστολή καταβολής των υποχρεώσεων τους προς το δημόσιο.

«Πρέπει να πάρουν ανάσα αυτά τα νησιά στα οποία δεν πήγε καλά η καλοκαιρινή σεζόν και ο τζίρος των επιχειρήσεων ήταν μειωμένος μέχρι και 60% σε κάποιες επιχειρήσεις», επεσήμανε ο κ. Καματερός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!