Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

TaxisNet Ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 29ης Αυγούστου 2016 ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, όπως ανακοινώθηκε σχετικά στην ιστοσελίδα www.gsis.gr. Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 02.30 π.μ. το πρωί.

Ειδικότερα, η σημείωση που αναρτήθηκε είχε ως εξής: "Ανάρτηση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016. Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης 29-08-2016, 02:30 π.μ. (Δ.ΗΛΕ.Δ. Γ.Γ.Δ.Ε.)"

Μπορείτε να ελέγξετε εάν έχει αναρτηθεί το εκκαθαριστικό του ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016 από την εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Ε9 του TaxisNet, επιλέγοντας έτος αναφοράς 2016.

Η οθόνη που θα συναντήσετε στην εφαρμογή του Ε9 θα είναι της παρακάτω μορφής:

Από την οθόνη αυτή, είστε σε θέση, όπως φαίνεται ενδεικτικά, να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό της τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2016 (σε αρχείο .pdf), την ειδοποίηση πληρωμής φόρου (σε αρχείο .pdf) και τα στοιχεία των δόσεων του ΕΝ.Φ.Ι.Α..

Ομοίως, η οφειλή έχει αναρτηθεί και στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση ("Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης").

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!