Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΡΟΔΟΥ Πρόγραμμα υπολογισμού μικτής αξίας για κάθε νέο παραστατικό που εκδίδεται για να προκύψει η τελική καθαρή αμοιβή

Kοινοποιούμε μια νέα έκδοση στο διαδραστικό πίνακα που επιμελήθηκε η επιστημονική ομάδα της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ, όπου η λογική και χρησιμότητα του στηρίζεται στην δυνατότητα που μας παρέχει,  να δούμε και τι παραστατικό ΜΙΚΤΗΣ ΑΞΙΑΣ, θα πρέπει να εκδοθεί από μία ατομική οντότητα, για να προκύψει η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ,  χωρίς εισφορές, τέλη και φόρους.    

Συμπληρώνουμε και πάλι 2 πεδία, αυτό των ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ και αυτό της τελικής  (ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ, μετά ΦΟΡΩΝ –ΤΕΛΩΝ – ΕΙΣΦΟΡΩΝ.     

Πλέον και με δεδομένο πως οι κάθε είδους επιβαρύνσεις, συνέπεια του Νέου Ασφαλιστικού -Φορολογικού νόμου, έχουν ως αποτέλεσμα, την μείωση του τελικού εισοδήματος που μας απομένει και με επίσης δεδομένο την δυσκολία στο να εισπραχθούν οι αμοιβές μας με συνακόλουθο τις επισφάλειες που προκύπτουν, ελπίζουμε το πινακάκι αυτό να αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο, στην λήψη και υιοθέτηση της όποιας απόφασης.

Πρόγραμμα υπολογισμού μικτής αξίας για κάθε νέο παραστατικό που εκδίδεται για να προκύψει η τελική καθαρή αμοιβή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!