Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ Ανακοίνωση για την απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 7-4-16

ΠΟΕ-ΔΟΥ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2-Τ.Κ.105 62 ΑΘΗΝΑ / 
ΤΗΛ.: 210-3622 707 · 
FAX: 210-3638 782 / 
www.poedoy.gr. 
e-mail: poedoy@ipoedoy.gr 

Αθήνα 4.4.2016 

Αρ. Πρωτ.: 913 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην προωθούμενες ασφαλιστικές ρυθμίσεις αλλά και στην επερχόμενη μετατροπή της ΓΓΔΕ σε Ανεξάρτητη Αρχή εκτός Υπουργείου Οικονομικών, χωρίς να μας έχει γνωστοποιηθεί το σχετικό σχέδιο νόμου. 

Μετά τις συναντήσεις και την ενημέρωση που είχαμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και υλοποιώντας τις αποφάσεις του έκτακτου Γενικού Συμβουλίου για το θέμα της περαιτέρω ανεξαρτησίας της ΓΓΔΕ, καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, σε εκστρατεία ενημέρωσης όλων των συναδέλφων. Η ενημέρωση να βασισθεί στις αποφάσεις των Γενικών Συμβουλίων και τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις που έχουν συνδιαμορφωθεί τις οποίες και σας επισυνάπτουμε, καθώς και τα ενημερωτικά σημειώματα των συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία. 

Επειδή το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο, καλούμε όλο τον κλάδο σε εγρήγορση και επαγρύπνηση. Η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ αποτελεί κρίσιμο σκαλοπάτι , η επιτυχία της οποίας θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας οι οποίες θα κορυφωθούν με την 48ωρη κλαδική απεργία που έχουμε αποφασίσει στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο. Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην απεργία της Πέμπτης 7.4.2016, με ενότητα και συνέπεια, ώστε τα αποτελέσματα αυτής της κινητοποίησης να είναι νικηφόρα για όλες και όλους τους συναδέλφους. Λέμε ΟΧΙ στην κατάρρευση του ασφαλιστικού, ΟΧΙ στην Ανεξάρτητη Αρχή. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑΣ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!