Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Με επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο του Forin.gr

Με επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Forin.gr σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος στις 15.3.2016.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν:

  • ο Δημήτρης Σταματόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου και
  • ο Θανάσης Σαφαρής, στέλεχος της Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου Οικονομικών και εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων. 

Στο σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν αποκλειστικά και δωρεάν οι συνδρομητές του Forin.gr από την οθόνη του υπολογιστή τους, αναλύθηκαν θέματα Δαπανών Επιχειρήσεων, θέματα Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων καθώς και θέματα συμπλήρωσης δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε3). 

Στο τέλος του σεμιναρίου, απαντήθηκαν οι ερωτήσεις των συνδρομητών μας, όπως αυτές τέθηκαν στην ειδική πλατφόρμα ερωτήσεων που είχαν στη διάθεσή τους. 

Σημειώνουμε ότι θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα μας το video του σεμιναρίου προκειμένου οι συνδρομητές μας οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά το σεμινάριο να το παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένα. 

Ως forin.gr, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πρώτα τους εισηγητές οι οποίοι με την πληρότητα των εισηγήσεων τους συνέβαλαν στην επιτυχία του σεμιναρίου. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και την ενεργό συμμετοχή τους καθώς, μέσω των ερωτήσεων τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην πληρότητα της εκπαιδευτικής αυτής ενότητας.

Το φορολογικό δίκαιο γενικά και η εφαρμοσμένη φορολογία ειδικότερα είναι μια πολυσύνθετη υπόθεση, η οποία χρήζει διαρκούς παρακολούθησης και ανάλυσης. Το forin.gr και συγκεκριμένα το τμήμα εκπαίδευσης υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την εκπαιδευτική του προσπάθεια στο πλαίσιο της έγκυρης και αξιόπιστης κάλυψης των αναγκών σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!