Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Σήμερα το δωρεάν online σεμινάριο φορολογίας εισοδήματος για τους συνδρομητές του Forin.gr

Το Forin.gr εγκαινιάζει σήμερα την παρουσία του στα online - διαδικτυακά σεμινάρια με ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, σε θέματα φορολογίας εισοδήματος με εισηγητές:

  • το Δημήτρη Σταματόπουλο, τέως Γενικό Διευθυντή Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέα φορολογικού δικαίου
  • το Θανάση Σαφαρή, στέλεχος της Δ/νσης Φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου Οικονομικών και εισηγητή εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Το σεμινάριο, το οποίο διεξάγεται σήμερα 15.3.2016, απευθύνεται στους ενεργούς συνδρομητές του Forin.gr και σε όσους εγγραφούν μέχρι και πριν την έναρξη του σεμιναρίου οι οποίοι μπορούν να το παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 17.00 έως τις 21.00 και θα αναλυθούν σε αυτό θέματα δαπανών επιχειρήσεων καθώς και θέματα συμπλήρωσης δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε3).

Λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου (16.30 και μετά) θα μπορέσετε να εισέλθετε στη διαδικτυακή αίθουσα, πατώντας στην ακόλουθη εικόνα/σύνδεσμο:

(ο σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος και από τη σελίδα του σεμιναρίου)

Οι παρακολουθούντες το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο των εισηγήσεων στην ειδική φόρμα που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό στη σελίδα του σεμιναρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210/3387566, 210/2846809.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!