Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

EAEE Μειωμένη κατά 14,1% το 2014 η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων του κλάδου ασφάλισης αυτοκινήτων

Στο 1,2 δις ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων κλάδου ασφάλισης αυτοκινήτων (άθροισμα των κλάδων χερσαίων οχημάτων και αστικής ευθύνης χερσαίων οχημάτων) του έτους 2014 και ήταν μειωμένη κατά 14,1% σε σχέση με το 2013. Την ίδια χρονιά, οι ασφαλίσεις κατά ζημιών κατέγραψαν παραγωγή 2 δισ. ευρώ, μειωμένη κατά 10,5% έναντι της προηγούμενης χρονιάς.

Αυτά προκύπτουν από τη στατιστική επετηρίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και στην οποία συμμετείχαν με αναλυτικά στοιχεία 27 ασφαλιστικές επιχειρήσεις, με εκτιμώμενη συμμετοχή 91,5% στο σύνολο του κλάδου ασφάλισης αυτοκινήτων για το 2014.

Σημειώνεται ότι η ασφάλιση αυτοκινήτων αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους ασφάλισης στην Ελλάδα. Συμμετέχει κατά 59,2% στην παραγωγή ασφαλίστρων των ασφαλίσεων κατά ζημιών και κατά 31,2% στην συνολική παραγωγή ασφαλίσεων ζωής και ζημιών (στοιχεία έτους 2014).

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!