Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης φεύγει μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης γνωριμίας που είχε μαζί με τον ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο (δε διακρίνεται), με την καινούρια εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου (δε δικαρίνεται), στο ξενοδοχείο που διαμένει, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
"Για την αναδιάρθρωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στόχος είναι να καταστήσουμε περισσότερο λειτουργικό τον μέχρι σήμερα, ουσιαστικά ανενεργό «νόμο Δένδια»", αναφέρει ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ι. Λαγός.
Ο βουλευτής ζητούσε να ενημερωθεί τι θα γίνει για να σωθούν και να μην βάλουν λουκέτο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τη λήξη του "μορατόριουμ" για τα δάνεια τους. «Διεκδικούμε τριετή παράταση και παράλληλα αναζητούνται μορφές φορολογικών κινήτρων και διαδικασίες που θα οδηγούν στην προώθηση των σχετικών αιτημάτων από τις τράπεζες», αναφέρει επίσης στην απάντησή του ο κ. Σταθάκης.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!