Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άγγελα Μέρκελ : Η Ελλάδα συμφώνησε να εργαστεί ενταντικά με τους πιστωτές

Η Ελλάδα διαβεβαίωσε τους Ευρωπαίους εταίρους της ότι έχει δεσμευθεί σε εντατικές συζητήσεις με τους πιστωτές της για να επιλύσει όλα τα ανοιχτά θέματα και να αποφύγει μια ενδεχόμενη χρεοκοπία στα τέλη του μήνα, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

«Στο τέλος των συνομιλιών υπήρξε απόλυτη ομοφωνία ότι η Ελλάδα θα εργαστεί εντατικά με τους τρεις θεσμούς τις επόμενες ημέρες για να επιλύσει όλα τα ανοιχτά θέματα», δήλωσε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους φθάνοντας για τη συνάντηση μεταξύ της ΕΕ και των ηγετών της Λατινικής Αμερικής.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!