Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κ. Μίχαλος: Να θεσπιστεί bonus για τους συνεπείς φορολογούμενους

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα,13 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ «BONUS» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας το νέο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και θα συμβάλλουν στην προσπάθεια των επιχειρήσεων, που σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Κατά τη διαβούλευση, βεβαίως, θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα, η μείωση του επιτοκίου σε χαμηλότερο επίπεδο του 3%, που προσδιορίζει το νομοσχέδιο.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εκτιμά ότι το επιτόκιο δεν πρέπει να ξεπερνά το 2%.

Αυτό, όμως, που είναι άκρως αναγκαίο, είναι να υπάρξει και μια νέα ρύθμιση, η οποία θα επιβραβεύει τους συνεπείς, μέχρι σήμερα, φορολογούμενους, δίνοντάς τους κάποια φορολογικά «bonus».

Η ΚΕΕ, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα καταθέσει ολοκληρωμένες τις προτάσεις της επί του νομοσχεδίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!