Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Ο αγώνας πάντα δικαιώνεται

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ:210-3622707
FAX:210-3638782
www.poedoy.gr 
e-mail:poedoy@poedoy.gr
Αθήνα 16.5.2014 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! 

Η Ομοσπονδία των Εφοριακών (ΠΟΕ –ΔΟΥ), οι εργαζόμενες καθαρίστριες, μέσα από την απόφαση δικαστηρίου, την απόφαση της δικαίωσης, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας σε κάθε  Έλληνα σε κάθε Ελληνίδα.      

Μετά από περιπέτεια οκτώ (8) μηνών, οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών  επιστρέφουν στις εργασίες τους με την  απόφαση κόλαφος στην κυβερνητική πολιτική των αυθαιρεσιών και των μνημονίων.      

Το Πρωτοδικείο Αθηνών, με την 1584/2014 απόφασή του (το πλήρες κείμενο στο www.poedoy.gr) διατάζει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών. Με την απόφαση αυτή η Ελληνική Δικαιοσύνη, απέδειξε την ανεξαρτησία της απέναντι στη μνημονιακή βαρβαρότητα. Η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή. Το σκεπτικό της απόφασης τεκμηριωμένο από τα στοιχεία, που η Ομοσπονδία χορήγησε είναι :        

1.Ο θεσμός της διαθεσιμότητας είναι παράνομος.  

2.Δεν υπήρξε καμία αξιολόγηση των καθαριστριών στην διαδικασία αυτή .  

3.Το δημόσιο συμφέρον δεν εξυπηρετείται, κυρίως και επειδή οι προσφερόμενες υπηρεσίες καθαριότητας σήμερα είναι χαμηλής ποιότητας και αναποτελεσματικές, αντίθετα από την εργασία που προσέφεραν οι εργαζόμενες καθαρίστριες.         

Η ΠΟΕ –ΔΟΥ, καλεί την Κυβέρνηση να εφαρμόσει την εν λόγω δικαστική απόφαση και δηλώνει σε όλους, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την τελική δικαίωση των εργαζομένων.          

Η απόφαση του δικαστηρίου στέλνει παράλληλα το μήνυμα σε όλους εντός και εκτός της πατρίδας μας, που είχαν και έχουν ως κύριο μέλημα την ευημερία της κοινωνίας των αριθμών και όχι των ανθρώπων ότι πολύ σύντομα, οι πολιτικές αυτές οριστικά και αμετάκλητα θα επιστρέψουν σε όσους τις σχεδιάζουν, τις παράγουν και τις εκτελούν.          

Καλούμε επίσης την ΑΔΕΔΥ και κάθε Ομοσπονδία να συντονίσουν τους αγώνες τους, γιατί τώρα πλέον υπάρχει το δεδομένο ότι δεν είναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ!! 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

      

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!