Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ : Για το ερωτηματολόγιο της ΓΓΔΕ.

ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ  

www:eforiakoi.org  

ΓΙΑ TO  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε. 

Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με την περίφημη «έρευνα διάγνωσης της ικανοποίησής μας». Προκαλεί γιατί ενώ αδιαφορεί και απαξιεί να κάνει διάλογο για το οποιοδήποτε θέμα, με το έγγραφό του τις 6.5.2014 επιδιώκει δήθεν την επικοινωνία μαζί μας.      

H ΑΣΚΙ καλεί την ΠΟΕ –ΔΟΥ να πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα και σε συνεργασία  με τους Συλλόγους, να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στον κ. Θεοχάρη. Προτείνουμε να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ :  

1)    Δεν διασφαλίζεται η ανωνυμία, αφού κάθε ΔΟΥ θα στέλνει τις απαντήσεις των δικών της υπαλλήλων χωριστά.  Άρα είναι εύκολο να ελεγχθεί, (τουλάχιστον σε επίπεδο κάθε ΔΟΥ), πώς απάντησαν οι συνάδελφοι. 

2)    Δεν διασφαλίζεται ότι τα όποια αποτελέσματα θα απηχούν τις πραγματικές απόψεις των συναδέλφων και δεν θα «μαγειρευτούν» κατά το δοκούν και ανάλογα με τις σκοπιμότητες που επιδιώκει ο Γ.Γ.Δ.Ε. εφόσον δεν συμμετέχουμε στη διαδικασία επεξεργασίας και δεν δίνεται η δυνατότητα να ελέγξουμε τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα, ούτε βέβαια μας παρέχει τα εχέγγυα για επεξεργασία από αξιόπιστους φορείς (π.χ. πανεπιστημιακή ερευνητική ομάδα). 

3) Είναι ορατός ο κίνδυνος τα "αποτελέσματα" να χρησιμοποιηθούν σε βάρος των εφοριακών, προκειμένου να υλοποιήσουν τους μνημονιακούς στόχους (αξιολόγηση υπηρεσιών, υπαλλήλων, απολύσεις κλπ). Ειδικά το ερώτημα "πόσο ικανοποιημένοι είστε από την απόδοσή σας" είναι αποκαλυπτικό.      

13.5.2014 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!